Smitte søker slakt til "Slakteriet"

Slakteriet er en spalte ved Smittes filmblogg ved Montages og du er nå hjertelig velkommen til å sende inn bidrag.

from "Martyrs" av  Pascal Laugier

from "Martyrs" av Pascal Laugier

OM SLAKTERIET

Har du også noengang kjent den hviskende følelsen og forvirringen etter å varmt og hensynsløst anbefalt en film til de andre? “Ja..altså du må bare se den…den er HELT utrolig. Jeg har ALDRI sett lignende og jeg bare gråt/lo/skvatt/etc som det var første gang! Har du oppdaget hvordan fokus svitcher fra film til de andres reaksjoner når du omsider har fått nappet dem med deg hjem for en visning av din nye fascinasjon? Var det et blunk, eller var det himling? Kjedespiser de, eller var nøttene bulimifremkallende gode den kvelden? Har du kjent angst ved fraser som “Du trenger ikke sette på pause”, når de får en telefon, eller bestemmer seg for å gå på do midt i filmen? Har du også fortrengt skuffelsen som ble utfallet etter feberile forventninger til en film?  Har du selv laget en film du er flau over og føler å komme tømme det ut så du har noe å henvise til ved eventuelle konfrontasjoner? Som f.eks. som de bak filmen Lønsj gjør ubevisst gjennom kommentatorsporet?
Slakteriet er enkelt fortalt en oppfordring til å slakte sin favorittfilm; et slags selvrefleksivt skrifterom, der man går til baksiden av sin interesse, smak og stimulansbehov. En oppfordring til å se trøstesløret sitt gjennom andre øyne.

Merk at du kan velge å være 99% anonym, slik at ditt public image ikke trenger å bli forstyrret.

Du kan sende ditt bidrag til vrangsiden@gmail.com